Нев Кембъл се завръща за следващия „Писък“ с режисьор Кевин Уилямсън

Ако се интересувате за съдбата на Писък франчайза, то със сигурност следите за драмите, които се развиват около бъдещия седми филм. Режисьори се сменят, главните актриси биват уволнявани, премиерни дати се изместват. Една от най-неприятните, ако можем така да я наречем, новина при обявяването на предишната шеста част, беше липсата на Нев Кембъл. Актрисата заяви, че предложеното ѝ заплащане не цени подобаващо уменията ѝ, което лиши феновете от своята любима Сидни Прескот.

Двете продължения направиха прилични пари в бокс офиса, което автоматично предполагаше и нова част. Първият удар дойде от дуото режисьори Radio Silence, които решиха, че е време да се занимават с нещо ново и отстъпиха режисьорския стол на Кристофър Ландън (Честита смърт, Откачалка). В последствие основната звезда Мариса Барера беше уволнена заради определени изказвания в социалните мрежи. Това доведе и до напускането на другата главна актриса Джена Ортега. Рязко Писък 7 остана без своята глава, а малко след това загуби и самия Ландън.

Явно студиото, страхувайки се за съдбата на толкова успешния франчайз, е решило да играе на много сигурно. Продуцентите са стигнали до споразумение с Нев Кембъл и самата тя обяви своето завръщане тези дни в Инстаграм. Но не само това. В поста си тя сподели, че създателят на Писък поредицата Кевин Уилямсън ще бъде и режисьор. Ето какво написа тя:

Макар и да съм изключително голяма късметлийка да направя тези филми с майстора на ужасите Уес Крейвън и невероятно талантливия екип на Мат и Тайлър, от години си мечтая да заснема една от частите с Кевин Уилямсън начело на продукцията. И сега това е факт: Кевин Уилямсън ще режисира Писък 7. Това е негово творение и брилянтният му ум създаде този свят. Кевин е не само вдъхновение като артист, но и добър приятел от много години. Към всички фенове на Писък, надявам се, че се вълнувате колкото мен.

Интересен факт е, че Уилямсън няма да е автор и на сценария. Той ще е дело на Гай Бузик и Джеймс Вандербилт. Те са сценаристи на предишните две част от поредицата, та поне ще се завърнат и за продължението. Нещо, което не можем да кажем на този етап за нито един от актьорския състав на Писък и Писък 6.

Източник: http://operationkino.net/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини