Руснаците са установили контакт с извънземните... миналия век

Свалено НЛО

Ръководителят на секретния военен проект разкрива истината за контактите на руснаците с представителите на извънземна цивилизация още през миналия век

Сензация! Руснаците са установили контакт с извънземните! Разкритията направи академик Алексей Савин, ръководител на секретния военен проект на бившия Съветски съюз.В края на 80-те години група изследователи от експертното управление на Генералния щаб успяла да установи контакт с представители на друга цивилизация. Всичко се развивало под наблюдението на КГБ и се пазело в папките с гриф “Строго секретно!”.

Експертите стигнали до извода, че НЛО неизбежно се появяват на такива места, където има струпване на военна техника. И започнали именно по такъв начин да привличат тяхното внимание. На рекетната отбрана било заповядано да не открива огън, за да не се предизвика конфликт. Специална група от контактъори била ангажирана с търсенето на контакт.

Оказало се, че представителите на нежния пол имали по-голям успех и в крайна сметка установили връзка с пришълците. Била разработена специална методика, с която човешкият мозък се настройвал както се прави това с радио приемника. Така той улавял телепатичните вълни на извънземните.  Пришълците дали доста информация на руснаците – разказвали за своята структура на властта, за система на възпитание и образование, но не са предоставили никаква информация за нуждите на военните.

Източник: pravda,bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини