Катя Бейчева номинирана за „Клуб 2012“ на Димитър Бербатов

Една единствена асеновградчанка попадна в списъка на номинираните от фондация "Димитър Бербатов" за постижения в различни области през 2012 г.

Това е 12-класничката таекуондистка Катерина Бейчева. Катя е състезател на клуб "Асеновец", световна шампионка Световното по Таекуонд-До ITF за юноши и девойки в Естония.

Номинациите за влизане в "Клуб 2012"“ приключиха преди дни. Номинираните са разпределени в 3 категории - наука, изкуства и спорт и три възрастови групи - от І до ІV клас, от V до VІІІ клас и от ІХ до ХІІ клас.

В националния конкурс участват над 600 деца. Наградените с призове ще са само 9 от всички номинирани. Останалите получават като награда включване в годишния алманах, който Фондация "Димитър Бербатов" ще издаде за поредна година под заглавие "Успелите деца на България".

Целта на годишните "Награди за успелите деца на България" е да отдаде дължимото на децата, спечелили със своя талант и труд призови отличия в наши и международни конкурси и да поощри изявените деца като стимулира тяхното развитие.

 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини