Какви коли ще видим в Бързи и яростни 6?

Американски и европейски мъсълкари ще дефилират във филма.

Все още има повече от два месеца до премиерата на Бързи и Яростни 6, но автомобилните фенове със сигурност чакат с нетърпение това заглавие. И за да разсеем някои съмнения, решихме да разгледаме някои от автомобилите, които ще участват във филма.

До този момент по-голямата част от автомобилите в сериите Бързи и яростни са били модифицирани мъсълкари от САЩ или тунинговани коли от Япония. В шестия епизод обаче ще има известна промяна: макар и да има известен фокус върху американските мускули, ще откриете и богат асортимент от класически европейски спортисти.



Вероятно основният въпрос е какво ще кара Доминик Торето – героят на Вин Дизел. Отговорът е реплика на Dodge Charger Daytona. По колата са направени някои промени спрямо оригинала, сред които изменени предни фарове, малко по-късно задно крило, както и модерен V8 LS3 двигател на General Motors, който се е сгушил под предния капак. Освен това Торето застава зад волана на нов Dodge Challenger и Plymouth ‘Cuda от 1970 година.

Както вероятно сте се досетили, Браян О’Конър (изигран от Пол Уолкър) ще кара Nissan GT-R. Интересното е, че докато в началото на филма той се появява със стандартен GT-R, то в края той вече кара истински син звяр (отново GT-R) с мощност от над 1 000 к.с.



Ако се пренесем към европейските мускули, ще открием Ford Escort RS2000 от 1970 година. ОТ този модел са използвани седем бройки, като единствената промяна при тях е предпазната клетка и олекотеният интериор. Под предния капак обаче си стои оригиналният 2-литров двигател.

Лети (в ролята й се завръща Мишел Родригес) ще кара Jensen Interceptor. Във филма участват 4 екземпляра от него, като и четирите са оборудвани с V8 LS3 двигател на General Motors.

Към това във филма ще видите девет Ford Mustang-a, като единият „загива” от танк (поне така показва трейлърът на филма). Това, което най-вероятно ще спечели феновете, е V8 LS3 двигателят на GM, който ръмжи от мъсълкарите на Ford.

Говори се, че лошите момчета във филма ще карат BMW M5 (от 2010 година). И ако сте си помислили, че и в тях са поставени V8 LS3 двигатели на GM, поне тук продуцентите са се спрели. В допълнение обаче ще видите Alfa Romeo Giulietta и реплика на Ferrari FXX. Поддържаща роля ще има и един Aston Martin.

Остава ни да почакаме до 24 май, когато ще е премиерата на Бързи и яростни 6. Тогава ще видим със сигурност кой на каква кола ще пили гуми.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини