СДС Хасково: Вземаме 11 000 гласа на изборите

Част от кандидатите на СДС. Отляво надясно: Любо Михов, Георги Шишков, Светослава Шивикова, Евгени Колев

„Имаме потенциал да получим 10 - 11 000 гласа на парламентарните избори на 12 май“. Това заявиха от СДС на пресконференция, на която бе представена листата с кандидат-депутати. Водач на листата е Георги Шишков, следват го Евгени Колев, Любомир Михов, Железан Узунов.

В коалицията са включени СДС, обединени земеделци, социалдемократи, радикали, движение „Гергьовден“.

„Започнахме кампанията с фалстарт“, призна водачът на листата Георги Шишков. Сините имаха предвид гафа на Районната избирателна комисия, която бе публикувала имената в листата заедно с ЕГН-тата им. „Първо се ядосахме и мислехме да пишем жалба до ЦИК, но после ни мина. От Районната избирателна комисия се извиниха и обясниха, че е техническа грешка“, допълниха сините кандидат-депутати.

Евгени Колев пък сумира гласовете за коалиционните партньори на местните избори за Общински съвети в областта и изчисли, че СДС ще събере 10-11 000 гласа.

„Отървахме се от старите лица на прехода, сега СДС олицетворява чистата идея, която преди повече от 20 години събираше хиляди на площадите“, заяви Георги Шишков. По думите му на престоящия извънреден вот ще се избира между лесното и правилното. „Ние сме направили своя избор. Избираме правилното. Най-големият проблем на България е бедността. Искаме не просто да се борим с нея, искаме да обявим война на бедността“, каза още синият водач.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини