Обявяват първите ОП за обектите в новата инвестиционна програма

Приключи процедурата по доставка на растителност в община Асеновград, избран е и изпълнителят. Едновременно с това тече процедура по озеленяване и избор на изпълнител, и до края на месеца озеленяването трябва да започне. Това съобщи пред медиите кметът на Асеновград Емил Караиванов. Ето какво каза той и за други обществени поръчки:

"Процедурата по охрана на общинските обекти е обжалвана и в момента е в КЗК. Чакаме решението на комисията. Предстои обявяване на нови процедури за осветление и за транспорт. Имаше допълнителни дейности по проекта "Аман дере". Предстои обявяването на процедура за допълнителните дейности за отводняването му. Проекатът за енергийна ефективност на училищата е обжалван във ВАС, делото е на 16 май. По проекта за Центъра за настаняване от семеен тип се извършват строителни дейности, част от тях са разплатени и дейността по него продължава."

До края другата седмица ще бъдат обявени първите обществени поръчки, свързани с реализирането на обектите в инвестиционната програма.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини