Мъжки клин и леопардови дрехи - най-ужасните облекла

Социологическо проучване, в което участвали 2000 американци, разкрива най-лошите модния тенденции, които ще останат запомнени завинаги в света на модата. 

Сред модните гафове се открояват очилата без стъкла, пижамите на улицата и комбинацията от дънкови панталони с дънкова риза или яке. В класацията, но извън челната десетка, попадат панталоните – шалвари с 21% от гласовете и косматите ботуши, които спечелили неодобрението на 15% от анкетираните.

Водеща позиция в класацията заема мъжкият клин, който беше отчаяно "рекламиран" от тийнейджърската звезда Джъстин Бийбър. 57% от анкетираните смятат, че този панталон е истински моден провал.

53% от американците приемат за отчайващо лош избор обличането с леопардов принт от главата до петите. На трето място с 49% от гласовете се нареждат гащеризоните, които изглежда се приемат за детско облекло.

Изненадващо е, че 56 % признават, че носят подобни странности по две причини – или защото е модерно, или защото дрехата им е подарък. Само 29% си купуват екстравагантни тоалети, защото им харесват.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини