Волен Сидеров няма да подкрепи правителство, което няма да вдигне доходите на българите рязко

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров няма да подкрепи правителство, което няма да вдигне доходите на българите рязко.

Аз имам условия да се върши нещо наистина, да не се шикалкави и да се протака във времето, категоричен бе Сидеров пред bTV. Така той отговори на въпрос дали ще подкрепи правителство, което няма да запише 1000 лв. минимална заплата и 500 лева пенсия.

Правителство и партия като цяло партията му няма да подкрепят, а ще застанат зад конкретни действия за по-добър живот и намаляване на сметките.

Преди дни Корнелия Никова от левицата каза, че започват разговори с "Атака" за кабинет и изброи три мерки, по които нямат противоречие. Социалистите се надяват да склонят Сидеров за минимална заплата 450 лв. до края на мандата и увеличаване на пенсиите всяка година.
Месеци след изборите не е възможно минимална заплата от 1000 лева, поясни тогава Нинова.

Националистът призова този, който претендира да бъде премиер, да каже ясно какви намерения има за управлението.
"Вчера чухме Борисов, че се нарича най-големият експерт, а не чухме нещо да предлага, Орешарски също не съм го чул какво ще направи, затова не мога да кажа кого ще подкрепя. Нероден Петко не мога да подкрепям", заяви Сидеров.

Той каза още веднъж, че няма да работят с ДПС.
"Такъв е изборът на българите, няма какво да се чудите как така ще сме с ДПС в парламента, пък няма да работим с тях", заяви той, цитиран от БГНЕС.

Националистът се закани, че ако нещата не вървят както трябва, е готов да изведе хора на протести.

Вчера Сидеров обвини представители на ГЕРБ, че вече се опитват да отцепят от бъдещите депутати на неговата партия, и дори посочи, че това правела Искра Фидосова.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини