Наплив от кандидатки за Мис България на първите кастинги

Мис България 2012

Търсенето на новата Мис България официално започна. Първите кастинги преминаха при голям интерес на хубавиците от цяла Северна България в „Интерхотел Велико Търново” в старата столица на 25 и 26 май. Момичетата застанаха пред експертно жури, в лицето на фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова, която откри Николета Лозанова за модния бизнес и е сред топфотографите на България, Тихомир Белегански – мениджър на най-успешните български модели в чужбина, и Витомир Саръиванов – делегиран продуцент на риалити формата, който ще излъчи „Мис България 2013” в ефира на TV7.

Изминалият уикенд беше пикът на абитуриентските балове и не бяха малко хубавиците, които пристигнаха направо с балните си тоалети. На кастингите дойдоха не само търновлийки, но и най-красивите момичета от цялата околия. С хубостта си блеснаха представителки на Плевен, Ловеч, Троян, Свищов, Габрово, Севлиево.

Следващата спирка на кастингите е в морската столица Варна на 1 и 2 юни, където журито ще очаква хубавиците от цялото Черноморие събота и неделя между 10:00 и 17:00 часа в най-модерния клуб - Xtravaganzza. Именно там, вечерта преди старта на кастингите – на 31 май, ще се проведе и първото специално „Мис БГ Парти”, а най-красивите момичета в клуба няма да останат незабелязани от експертите на конкурса. След Варна, обиколката ще продължи с кастинги в Пловдив в хотел „Санкт Петербург” на 8 и 9 юни и в София на 15 и 16 юни. Стартът на телевизионното риалити, което ще проследи избирането на „Мис България 2013”, е на 15 юли в ефира на TV7.

Освен за най-престижното признание за красота у нас, момичетата ще се борят и за изключително примамлива награда, която организаторите предстои да обявят официално.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини