Ужасяващо чудовище се появи на Земята

Огромно чудовище откриха край водите на езерото Проктор в Северна Калифорния. Снимките му за броени часове обиколиха цялото земно кълбо, а потресените хора със страх се взираха в огромните му размери, съобщи стряскащата новина iNews.bg, цитиран от novini.bg.

Ужасяващите снимки, на които се вижда гигантското чудовище, са придружени с информация, че то е дълго поне 20 метра и тежи 700 кг – мерки, с които дори и Стивън Спилбърг не би спекулирал във филмите си.

Веднага, след появата на фотографиите в мрежата, се появиха и скептиците , които не вярваха в достоверността на това чудовище. Някои посочват, че според биолози няма разновидност на змиите, които да могат да достигнат до подобни размери. Огромното туловище на този звяр е дълго повече от 20 метра, което е почти колкото шестетажна сграда.На планетата ни, най-голямата позната змия, регистрирана в историята ни, е вид питон от вида Python reticulatus. Той е бил уловен през 19 век. Неговата дължина достигала „едва” 15 метра.

В древността, най-голямата змия, която е обитавала Земята е била т.нар. „Титанобоа”, която е живяла преди повече от 60 млн. години. Тя също е достигала максимални размери от 15 метра, но теглото й е било доста по-впечатляващо – 1133 кг.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини