Необикновен ретро хотел от каравани

Хотелиерът Михаел Бонер реализира една необичайна концепция в Бон. Той превръща празно индустриално хале в ретро къмпинг. Площта на ексцентричното място е над 560 кв. м, а в Hostel BaseCamp обстановката е наистина необикновена.

Хостелът разполага със 120 легла в 15 каравани и излезли от употреба железопътни вагони. Караваните напомнят стила на 50-те години на 20 век и са подредени в кръг, както в автентичен къмпинг. Гостите са подсигурени с чисто бельо, закуска и безплатен WiFi.

Всяка от стаите в купетата на старовремските вагони и караваните има собствен дизaйн. Темите варират от горско-ловджийска до космическа совалка.

Закуската е шведска маса, а освен това BaseCamp Бон има малка обща кухня с микровълнова фурна, чайник и хладилник. Гостите имат на разположение също зимна градина и барбекю, както и достъп до общ санитарен възел.

Хостелът е на 2 км от река Рейн и Рейнския парк. На 5 минути с кола има плувен басейн, метрото е на 7 минути пеша. Магистралата A562 е само на 3 минути път с кола от хотела, който предлага и безплатен частен паркинг.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини