Подходящ ли е телефонният ти номер за теб?

Знаете ли, че телефонният ви номер може да ви носи страшен късмет, но може и да е причината за повечето ви несполуки? В нумерологията всяко число влияе на определена сфера от живота. Ето и как да разберете дали вашият номер е подходящ за целите и професията ви. Всичко, което трябва да направите, е да съберете по отделно цифрите му до получаване на едноцифрено число. Пример 0888123456 – 0+8+8+8+1+2+3+4+6=40, 4+0= 4.

1
Единицата е подходяща за хора, които се занимават със собствен бизнес, политика или заемат отговорни постове. Тя носи лош късмет на тези, които все още учат и нямат работа.

2
Това е най-доброто число, ако искате да ви върви в любовта. Затова, ако имате повече от два телефона, с любимия човек контактувайте само от този, чийто номер се свежда до двойка.

3
Тройката е за хората на славата. Ако сте актьор, водещ, певец или искате да станете известен, то телефонният ви номер трябва да прави сбор 3. В случай, че професията ви е по-строга и отговорна, като счетоводител или инженер, значи трябва веднага да смените номера си!

4
Това число като цяло не е щастливо. То пречи на абсолютно всички сфери в живота, с изключение на медицината. Само тези, които работят в здравеопазването могат да си позволят да имат номер със сбор 4. За всички останали той носи нещастие.

5
Петицата символизира свободата и пътешествията. Подходяща е за хора със свободни професии или такива, които се занимават с туризъм. Подходяща е и за всички, които просто обичат да пътуват.

6
Това число символизира упорития труд. Затова се препоръчва за всички, които работят много часове – персонал в заведение, продавачи, шивачи… Смята се, че шестицата помага на тези професии да носят повече финансови облаги.

7
Числото седем е най-неподходящо за тези, които търсят романтика и любов. Хората, на които носи късмет, са учените, изобретателите и бунтарите.

8
Осмицата е едно от най-щастливите числа. Тя носи и пари, и любов. Ако искате успехи и на двата фронта, то гледайте телефонният ви номер да се свежда до 8 или поне да има много осмици в него.


9
Телефонен номер със сбор 9 също не се препоръчва. Него могат да си го позволят само силни личности с изграден характер. Може би затова той носи нещастие на хората под 35 години.

Източник: http://www.petel.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини