Гоненето на Джийсън и скандалите в “Биг Брадър” – режисирани

Късно снощи от шоуто "Биг Брадър" съобщиха, че ексцентричният Джийсън Брад Люис е изгонен от Къщата извънредно - заради "непристойно поведение" (вижте подробности в "Още по темата").

Според продуцентите това се е случило, защото той е преминал границите, като е залял певицата Райна с цяла кана с вода след скандал между съквартирантите.

Негово съобщение в профила му във "Фейсбук" обаче хвърля повече яснота върху случая и навежда над мисълта, че в шоуто всичко е нагласено и дирижирано, включително неговото скандално поведение и агресията му към двете Златки в Къщата, коментира Hotarena.net.

 „За да не се спекулира из различните информационни издания, ще бъда точен и ясен. Всяко мое действие в къщата на Биг Брадър не е било с цел, умишлено дразнене, уронване престижа и авторитета на някой, както и всичко друго което може да навреди на имиджа на останалите.Искрено се надявам да не приемайте всичко за чиста монета, аз съм Артист, а те обикновено играят роли, понякога добри и съответно лоши. Обичайте се, и не правете така вкъщи!“

Така той разкри дълго пазена тайна, която все пак мнозина подозираха. Всичко е цирк! Постановки, роднински връзки и какво ли още не, казват от Hotarena.net.

Според сайта за светски новини Джийсън е получил своята сума, срещу която влезе в ролята на психопат и дразнител, и е възможно договорът му просто да е изтекъл.

Малко под горецитирания постинг приятел на Брад Люис е написал: „Всичко това беше нагласено от Jeason и Златка, всичко е зад пред камерите. Jeason и гаджето на Златка са братовчеди!“, а певецът е харесал коментара. С което вероятно потвърждава твърдението.

Източник: http://pik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини