Двуглаво чудовище изпълзя във Флорида

Двуглав алигатор потресе жителите на Флорида. На него се натъкнал Джъстин Арнолд, докато си разхождал кучето и публикувал снимките му във Фейсбук. Фотосите предизвикали фурор, а всички местни телевизии и новинарски агенции се втурнали по следите на чудовището.
"Аз не знам за такова нещо. Доста се съмнявам", каза ABCActionNews.com продуцентът Кари Уилямс. "Не изглежда съвсем реално, но все пак сме длъжни да проверим и да видим какво можем да намерим", добави мениджърът в телевизията Мисти Роджърс.

"Двуглави животни съществуват. Има такива змии, костенурки и някои екзотични същества", каза собственикът на магазин за животни Боб Потс.

Боб е в екзотичната бизнеса влечуго в продължение на две десетилетия и той знае, че двойноглавите животни са изключителна находка. "Единственото ми съмнение е, че не е възможно едно такова животно да остане неразкрито толкова дълго", каза той.

Той мисли, че снимките може да са фалшиви, тъй като краката на алигатора не докосват земята. Странното положение на опашката е друга следа.

Фотографът Джъстин Арнолд категорично е отказал всички молби за интервю

Източник: http://novini.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини