Полк. Мишев е новият командир на IV артилерийски полк

Ритуалът по приемането на командването започна с приемане на строя от командира на Сухопътните войски генерал-майор Андрей Боцев и продължи с инспекторско изпитване по категории на целия личен състав. Новият командир на артилерийския полк завърши в събота специалност "Стратегическо ръководство на отбраната и Въоръжените сили" на Военна академия „Георги С. Раковски“ и бе повишен от подполковник в полковник.

Тържественият ритуал продължи с представяне на новоназначения командир на полка полковник Лъчезар Мишев от командира на Сухопътните войски генерал-майор Андрей Боцев. Както е известно от 30 юни досегашният командира н полка бригаден генерал Димитър Илиев е командир на Втора механизирана бригада.

Подполковник Божидар Божинов – главен експерт в отдел "Личен състав" в Командването на Сухопътните войски, прочете заповед на министъра на отбраната за приемане на длъжността "Командир на 4-ти полк" от полк. Лъчезар Мишев.

Полк.Мишев прие бойното знаме на 4-ти Артилерийски полк от командира на формированието подполковник Тодор Некезов и генерал-майор Андрей Боцев.

Тържественият ритуал приключи с преминаване в тържествен марш от военнослужещите.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини