Бронз за Асеновград в Областния футболен турнир

Асеновград взе бронза в традиционния футболен турнир между общините в Пловдивска област. В спортното мероприятие, което се състоя на стадиона в Калояново, се включиха още общините Хисаря, Садово, Калояново, Марица и Пловдив. Съперниците и редът на срещите бяха определени с жребий. По регламент срещите се изиграха на малки врати с 2 полувремена по 15 минути. След топката тичаха кметове, общински съветници и служители в местните администрации.

С резултат 7:3 община Асеновград се класира на почетното трето място след оспорвана игра с тима на Калояново. За златото се бореха Садово и Пловдив, който бе безспорният победител в дербито.

Изиграха се общо осем срещи, при които нашият отбор се изправи срещу представителите на Хисаря, Садово и Калояново. Класираните на първите три места получиха купи и футболни топки от Алексаднър Абрашев, кмет на общината-домакин. Индивидуални награди бяха връчени за голмайстор, най-добър вратар, най-възрастен играч и най-коректен отбор. Освен купата за третото място, асеновградчани се върнаха и с индивидуална награда на Костадин Пейчев за голмайстор на турнира.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини