Позорните моменти от живота на звездите

Казват, че лошият пиар също е реклама, обаче много звезди могат да не се съгласят с това твърдение. През изминалата 2007 година им се случиха неща, за които предпочитат никога да не си спомнят.


Актьорът Алек Болдуин в яростта си обидил своята 11-годишна дъщеря Айлънд, наричайки я "груба малка свиня", а след това се обърнал към майка й Ким Бейсинджър с "хемороид". Съдията по семейни дела бил толкова разтревожен изслушвайки записите, които оставил Алек на телефонния секретар, че временно му забранил да се вижда с детето. По-късно Алек се извини за думите си.


В интервю за датски телевизионен канал на въпрос за бременността на своята бивша приятелка Мелани Браун, Еди Мърфи отговорил: "Не зная чие е това дете". Обаче направен ДНК тест потвърди, че именно той е баща на малката Ейнджъл, която се роди през април 2007 година. Независимо от това Мърфи отказа да види детето си.


През лятото в интернет се появиха шокиращи снимки, на които скандалната актриса Линдзи Лоан е опряла нож във врата на своята приятелка, също актриса Ванеса Минило. Снимките са направени на купон през 2006 година няколко дни преди Линдзи да влезе в клиника за борба с наркотиците.


През юни холивудската актриса Камерън Диаз по време на разходка из града на инките Мачу Пикчу в Перу се появи пред публика със зелена чанта, на която блестяла червена звезда и надпис на китайски "Служа на народа" – известен политически лозунг на лидера на китайските комунисти Мао Дзе Дун. В Перу този лозунг предизвиква спомен за маоистката групировка "Сияен път", която през 80-те и началото на 90-те години е водила ожесточена борба с правителството, при която загиват над 70 хиляди души. Перуанските правозащитници заявили, че Камерън би трябвало друг път да бъде по-тактична и я принудили да се извини.


В началото на година в интернет се появи сайтът parisexposed.com, на който можеше да бъдат видяни личните видиозаписи и снимки на Парис Хилтън, повечето от тях бяха повече от откровенни. Оказа се, че две години преди това по време на полет Парис е оставила личните си вещи за съхранение, но дълго време не ги потърсила и те били продадени на търг.


През септември изплуваха шокиращи подробности от съдебния процес за попечителство, който продължава между бившата холивудска двойка Дениз Ричардс и Чарли Шийн. Ричардс приложила към делото електронни писма, в които Шийн грубо я обижда. Тя заявила също, че бившият й съпруг демонстрирал в интернет половите си органи и изпитвал влечение към непълнолетни девойки.

Източник: bgvesti.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини