С кубинки и сако - нахално елегантни през зима 2008/2009

Френски жакард, обработен под форма на спортни сака, кадифе ленти, ефектно вградени в тайорни линии и ръчно вграждане на естествена лисица - това е новото модно предизвикателство от водещите български дизайнери.

Стилизирани флорални елементи преливат в кашмирени мотиви и пищно изпълват текстила... "Скрито закопчаване" гарантира елегантност на линията...

Актуални са тъмните тоналности на цвета "кафе" и ръждивите оттенъци на цвета "карамел".

Предимството на жакардовото сако?! Поради плътността на текстила би могло да се превърне в любима ваша връхна дреха, поради спортния характер на двойнотегелираните шевове - в нетрадиционно яке-сако, а естествената лисица не случайно го превръща в must have за сезон есен-зима 2008/2009 в категорията "елегантност и шик".

Питате се с какво бихте могли да го комбинирате?! Безспорен фаворит тази година е панталонът. Линията?! Английската аристократичност на "брича" умело пресъздадена от естествен велур, памук и еластан в комбинация с естествена кожа и разбира се - "каре", раздвижено с вграждания от кожа, велур и аксесоари... много аксесоари.

Ботушите?! Високи, в стил "каубойски" или "кубинки", изпълнени от естествена кожа те са абсолютни задължителни за новия ви нахакан зимен имидж.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини