2 °C

На трудовата борса: Шанс за кроячи, готвачи, рецепционисти и международни шофьори

Инспектор хидроинженер, лесовъд, специалист ел.измервания и технолог на мляко и млечни продукти са позициите, актуални към момента за безработните с висше образование, регистрирани в Бюрото по труда в Асеновград. Със значително по-голям избор са лицата със средно и основно образование. Предлаганите позиции за тях са от такива за камериерки, бармани, продавачи и кредитни консултанти до готвачи, рецепционисти и международни шофьори. Традиционно най-голям глад има за шивачи, било то ръчници или такива за машинно шиене.

Ето и всички свободни работни места към днешна дата в Бюро по труда - Асеновград:

3 бармани

1 бояджия, стоманени конструкции

1 детегледач/хигиенист

6 екструдеристи

2 гатеристи

1 гладач

4 готвачи

2 камериерки

5 кредитни консултанти

2 кроячи

1 крупие

3 майстори, производство хлебни изделия

160 машинни оператори, шиене

3 машинни оператори

2 машинни оператори, банциг

5 миячи, превозни средства

10 монтьори, промишлено оборудване

20 монтажници, електронни елементи

1 обслужващ, бензиностанция

1 общ работник, строителство

1 оператор CNC струг

56 обслужващ работник, промишлено производство

1 пакетировач

1 печатар/оператор на принтираща машина

2 помощник кухня, заведение за бързо хранене с кат. В

4 продавач-консултанти, хранителни стоки

10 подготвители, горница на обувки

10 работници, правене на колбаси

2 работник, кухня

1 разфасовчик

1 резач, метал

2 рецепционисти, хотел

9 ръчници, шивашко производство

1 сладкар

1 спасител, басейн

6 сервитьори

2 споевачи

1 стругар

3 тапицери

1 технически секретар

1 търговски представител

1 хлебар

2 чистачи

8 шофьори, международни превози

1 шофьор, лек автомобил

18 шивачи

Работните места по проект "Нова възможност за младежка заетост" са за стажуване на 1 инженер-технолог в шивашко производство, 2 готвачи и 2 сервитьори. Обучение се предлага за 5 машинни оператори за шиене на облекла, 2 машинни оператори, 1 готвач и 1 оператор въвеждане данни.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Нови запознанства и осъществени контакти ще ви насочат в дейност, различна от досегашната. Ако сегашната ви работа не ви удовлетворява финансово или по други причини момента е подходящ да помислите за смяна. Любовни завоевания ще повишат тонуса на романтичните и необвързаните от вас. Честит празник!
27 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Твърде емоционално подхождате към всяко събитие днес и това много ще ви изтощи. Намерете си занимание, което ви действа успокояващо и за което не се изискват прекалени усилия. Това ще ви помогне да възвърнете душевното си равновесие и да успеете да се насладите на днешния ден. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.
27 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Нуждаете се от повече яснота по въпросите, стоящи на дневен ред пред вас. В тази връзка ще провеждате срещи и ще търсите полезна информация, доближавайки се до целта си. Ще подновите връзката си с човек, който все още ви привлича. Уреждане на юридически и други документи.
27 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отношенията на работното място постепенно ще се подобряват и ще се почувствате по-добре от това. За други денят ще е делови и напрегнат, но наред с напрежението ще присъства и свежото ви чувство за хумор. Благодарение на непрестанните ви усилия пред вас ще се открият благоприятни възможности за промяна на обстановката.
27 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
По-лесно ще се справите с всичко, което планирате, ако не разпилявате вниманието си в много посоки. Отделете време и за себе си, проблемите, споделени с приятели и хора, които ви обичат бързо ще намерят решението си. Зимните спортове ще ви донесат много емоции, ако имате страст към тях.
27 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От вас зависи дали днес ще се занимавате с обичайните си задължения или с нещо, което ще ви разтовари и ще ви накара да се почувствате като новородени. Ако изберете първото, то направете го така че да не въвличате и околните и да си оставите достатъчно време за забавления и разтоварване. Среща с приятни за вас хора ще направи вечерта ви разнообразна.
27 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С изявите си творческите личности ще покажат на света поредното си превъплъщение и вдъхновение за работа. Постигнатото ще ги радва и зарежда с добри чувства. Любовта ви е силна и в името на нея сте готови на жертви. Дано обекта на вдъхновението ви осъзнае това и получите взаимност.
27 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сговорчиви и дружелюбни сте и съвсем естествено и непосредствено създавате нови контакти. Както в професионален, така и в личен план това ще ви донесе много приятни изживявания. Днес може и да е началото на продължителна интимна връзка с отдавна желана от вас личност. Работата не ви създава допълнителни емоции и като че ли това ви устройва.
27 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако се чувствате ощетени от природата за нещо, работете, за да го превърнете в свое предимство. Можете, като не криете притеснението си, а открито го изтъквате, подчертавайки предимствата, които то ви носи. За приятните неща не е нужно да бъдете предупреждавани, те сами ще ви намерят.
27 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За тези, които са в отпуска денят им ще бъде повече от спокоен. Романтични емоции ще ви спохождат. За деловите представители на зодията - успешни контакти и заслужени положителни оценки от високопоставени личности.
27 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
27 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с всичко, което ви предстои. В напрегнати ситуации проявявате завидно самообладание. Ваш близък ще ви поиска услуга, но най-вероятно ще се наложи да му откажете помощта си. Имате много основателна причина за това и със сигурност ще ви разбере. Нуждаете се от повече движение.
27 яну 2021
Последни новини