Георги Марков: ЕС ще се раздели на две Европи

България ще остане с Германия и Франция, защото е зависима от еврофондовете, прогнозира бившият конституционен съдия

В бъдеще Европейския съюз ще се раздели на две Европи – в едната ще има евро и ще дърпат гащите на жените (нападенията в Кьолн в новогодишната нощ), и друга – Централна Европа, плюс Австрия, която ще има национална валута и ще се държи на християнските ценности. Това обяви в интервю за предаването „Тази събота” бившият конституционен съдия Георги Марков.

о думите му германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Франсоа Оланд са виновни пред Европа, защото са пуснали орди от различни държави и са внесли терористи. Прогнозата на Марков е, че България ще остане с Германия и Франция, защото е зависима от еврофондовете. Ние нямаме икономика, нямаме имунна система, смята бившият конституционен съдия.

Според Марков британският премиер Дейвид Камерън е голям мъж и държавник, спазил е обещанието си към избирателите на Острова да проведе референдум за оставането в Евросъюза до края на 2017 г. и го е организирал.

Той посъветва българския Конституционен съд да вземе пример от други държави и да се научи, че избори могат да се касират. Според него парламентарния вот от 2013 г., след „Костинбродския скандал”, е трябвало да бъдат касирани.

Марков е категоричен, че чужди прокурори не трябва да бъдат допускани да проверяват нашата прокуратура.  

Източник: http://btvnovinite.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Се
    СЕЛЕНЖЕР
    2 0
    16:48, 2 юли 2016
    Не можеш да познаеш гошо,защото друга схема е предвидена за българия или зорлен се правиш на будала...
  • 2
    Ние сендесарите си харесваме Бат Гоша той загряваше всеки митинг на сендесето с Костов Надка Дебелия АЛ Дядо Стефан Савов Хубаво време беше вдигахме двата пръста и ревяхме до посиране СДС СДС СДС Е след това някои се оправиха като Костов Надка и др но повечето останаха посрани --та и до сега
Последни новини