Infiniti G37 версия кабриолет

Infiniti разпространи нови снимки и подробности за петия модел в европейската си гама
Снимки: slide
Infiniti разпространи нови снимки и подробности за петия модел в европейската си гама - G37 кабриолет. G37 кабриолет, безспорно най-съблазнителният модел на Infiniti до момента, ще излезе на пазара в Европа през лятото на 2009 г.

Покривът на G37 кабриолет е твърд, съставен от три елемента, и е конструиран така, че автомобилът да изглежда еднакво добре както със свален, така и с вдигнат покрив.

В сравнение с G37 Coupе G37 кабриолет има съвсем различен дизайн от предната А колона до задната броня. Кабриолетът има усилени структурни елементи, по-широка задна следа, модифицирано задно окачване, специален интериор за кабриолет с автоматични ролбари отзад.

Ще се предлагат два типа аудиосистеми, като стандартната е с 6 говорителя AM/FM/6CD с MP3 функционалност, RDS система, разположен на централната конзола вход за външни устройства и 7-инчов централен пълноцветен дисплей. Втората опция е специално проектирана за открити автомобили аудиосистема Infiniti Bose с 13 говорителя, която променя EQ настройките за движение със свален или вдигнат покрив.

Системата разполага с монтирани в подглавниците на предните седалки персонални говорители Bose, които осигуряват високо качество на звука независимо от позицията на подвижния покрив.

Както при Coupе и G Sedan динамичните показатели на G37 кабриолет се дължат най-вече на напредничавата FM платформа и на получилия многобройни награди V6 двигател. Всяко G37 кабриолет е екипирано с 3,7-литровия V6 двигател със система за променливо газоразпределение VVEL (Variable Valve Event and Lift) и мощност 320 к.с.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини