Тенденциите в денима: Тесните дънки отиват в пенсия

    В уличната мода и в гардероба на знаменитостите лепнатите дънки отстъпват място на по-забавни и доста арт тенденции в денима.

    1. Дънките на гаджето
    Леко виснало дъно, свободни крачоли, без разлика колко номера по-големи са тези дънки, или колко са скъсани - важното е да изглеждат много удобно и леко небрежно.

    2. Деконструирани дънки
    Новата вълна в денима роди тези култови дънки. Когато Vetements решили да вземат два чифта дънки Levi's, да разшият и да ги ушият отново заедно, се получили някои доста уникални особености около задните джобове и неравните подгъви. Една от диктаторките на уличния стил в Париж - Camille Charrière си купила такива. Скоро деконструираните дънки стават тенденция и различни марки ги включват в колекциите си. Тези дънки крещят за себе си, затова следва да се носят с нещо тихо нагоре - сиво или бежово.

    3. Дънките на мама
    Влияниято на осемдесетте трябва да се усеща, затова се носят с поло по тялото или снежнобяла риза (но пъхната в тях), за да се покаже на високата талия на дънките. Дебел деним и стесняване при глезените са другите характеристики, взети от тенденциите на осемдесетте и деветдесетте години. Акцентът е върху глезена, този стил дънки изисква висок ток и ако ще слагате нещо нагоре, най-добре това да е късо яке.

    4. Изрязани до глезена
    Този нов стил деним включва линията на тесните дънки в горната част на крака, и крачоли с форма на камбана, изрязани над глезена, като от седемдесетте. Но не се комбинира в хипи стила от това време. Цветът е средно синия деним от тази епоха, може и по-избеляло. Носят се с бяла тениска или просто блуза. Подобно на деконструирания стил, тези дънки се правят. Иска се упорита работа и късмет за намиране на изходния материал.

    5. Персонализирани
    Последният крясък в дрехите от дениме връщането към персонализирането. Gucci предлага цветна флорална бродерия за различните си стилове дънки. Levi’s вече дава възможности за персонализация - можете да добавите игли, копчета, лепенки, монограми, бродерия.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Do
      dodo
      3 0
      10:58, 15 ное 2016
      И когато човек ги среща по улицата, модерни и широки, си мисли : О, тя не бива да носи тези панталони!
    Последни новини