БСП-листата за Пловдив - област: Манол Генов е втори след Георги Търновалийски

Двамата са представителите в листата с парламентарен опит - и Търновалийски, и Генов бяха част от състава на 43 НС. На трета позиция е Галин Дурев, политолог, докторант в Софийския университет, магистър "Международни отношения" и "Защита на националната сигурност". След него е Атанас Телчаров - председател ОбС-Садово и експерт земеделие и селски райони. Веска Ненчева е представителят на Карлово - учител и общински съветник. Директорът на училището в Рогош, общ. Марица, Виолета Христодулова е на седма позиция. Следват Николай Митков - зам.-кмет на Първомай, бившият зам.-министър на земеделието Явор Гечев, зам.-председателят на ОбС-Стамболийски Атанас Тумбалев - експерт митнически и данъчен контрол, Милко Сарафов - директор на училището в Брезово. По-нататък са бившият кмет на Съединение Елена Попова, Йордан Попов - председател на Земеделска кооперация "Родопи" в Куклен, Пенка Запрянова - "Марица", Стойчо Томов - Кричим, Станислав Стоенчев - Сопот, Йордан Нейчев и Димитър Ташев.

Осем от предложените за народни представители са под 40-годишна възраст. В листата е спазено съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот, запазен е и балансът при регионалното представителство.

Окончателния вариант на листата на БСП за България за 17 МИР област Пловдив ще бъде утвърдена на заседание на Националния съвет на партията.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини