Вълна от подкрепа за Гришо след загубата от Гофен в Ротердам

Всички обичат Гиргор Димитров. Доказателство за това се получи и снощи. И за разлика от предишни мачове, в които падаше и беше критикуван от спортните фенове, при загубата му от Гофен снощи на корта в Ротердам, той получи вълна от подкрепа, обич и още свидетелства за гордост от сънародниците си.

Отличната победна серия на хаковлията през последните две седмици беше спряна  от Давид Гофен. Българинът му  отстъпи с 4:6, 6:1, 3:6 в среща от четвъртфиналите на турнира в Ротердам. Белгиецът, който е 11-и в света, му  надделя след оспорвана битка, продължила 2 часа и 18 минути. Така Гофен дочака своя час за реванш и  записа първи успех над Григор в четвъртата среща между двамата. Преди триумфа снощи на Гофен, първата българска ракета би белгиеца на два пъти от началото на сезона –първо го отстрани на  четвъртфиналите на Australian Open, а на финала в София преди няколко дни не му даде въздух. Загубеният снощи мач е втори за Григор срещу сметката от 16 победи от началото на годината и две титли.

„Това е само една игра. Предстоят ти още много победи. Горе главата и напред,а ние сме зад теб и те ОБИЧАМЕ!”,”Винаги има реванш,отново ще има среща и тогава...”, „Почини си, момче, заслужаваш го! България те обича!”, „ „Успехите ти предстоят, обичаме те!”

„Голям е Григор! Добър мач направи, но си личеше, че беше изморен. Няма от какво да го е срам, даже трябва да сме си много горди с него. Да си отпочине сега, както заслужава го и чакаме на мастърс турнирите!”, „Благодаря ти Гришо.Ти си нашата гордост , обичаме те!”. Това са само една малка част от коментарите, изписани в социалните мрежи, с които хилядите фенове на Григор Димитров го подкрепиха и показаха, че вярват в своя фаворит.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ни
    Николай Георгиев
    10 0
    13:14, 18 фев 2017
    "Загубеният снощи мач е втори за Григор срещу сметката от 18 победи от началото на годината и две титли."
    Че сте неграмотни и не гледате тенис, ясно, но поне проверявайте информацията. Григор има 18 мача, 16 победи и 2 загуби.
  • 2
    Ва
    валентин зарезан
    4 -23
    14:57, 18 фев 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
Последни новини