11 °C

Прошка ли? Ето кои зодии не прощават никога

Прошка се иска и се дава трудно. Вижте кои зодии никога не биха направили това за вас и кои биха простили и забравили бързо и лесно:

Овен

При Овена обидата се забравя лесно, но не и преди да избухне грандиозен скандал. Ако продължавате да дълбаете в проблема обаче, трудно ще накарате един Овен да забрави обидата. Общо взето, същество не лишено от злопаметност.

Телец

Телците трудно прощават. Ама много трудно. Но дори и да прости, няма да забрави нанесения удар или оскърбление и въпреки прошката ще си остане с едно наум за вас. Злопаметна зодия, която по-лесно иска, отколкото дава прошка.

Близнаци

Близнаците от една страна са много благодатни откъм прошка. Но вие няма да разберете кога разсърденият Близнак е благоволил да ви прости – просто настроенията на този знак се менят много бързо и може да сте приятели още днес, а може и чак след месец.

Рак

За Раците е характерно да чакат извинение и ако разчитате на прошка, играйте по струната на носталгията – хубавите общи спомени. Не че бързо ще забрави обидата, но все пак Ракът ще ви прости, защото е от великодушните зодии.

Лъв

Далеч не толкова гладко ще мине сдобряването ви с Лъва. Този знак е силно обидчив, особено ако става въпрос за егото му. Затова и дори да не сте виновни, след скандал вие първи потърсете Лъва за сдобряване.

Дева

Девите трудно се сърдят, но ако ги оскърбите и все пак простят, те няма да забравят. Дълго време ще ви натякват колко зле сте ги накарали да се чувстват, а и от вас се иска да си мълчите, за да не ги разстроите допълнително.

Везни

Везните прощават лесно и бързо, защото не обичат дрязгите, но също така и помнят, ако са били наранени. Рядко обаче ще го споменат, просто ще си го запазят в „чекмеджето“, в което рядко бъркат.

Скорпион

Почти няма начин да измолите прошка от разсърден Скорпион. Особено ако са обидени лично – няма да простят, те ще отмъстят. Това е най-тъмният зодиакален знак, лишен от всякакво великодушие.

Козирог

Козирогът ще прости, ако сте му роднина или ви обича. Ако не, то той няма да даде прошката си, но би се престорил, че го прави, ако има нужда от услуга. Своенравен знак със склонност към прегрешения.

Водолей

Водолеите са учени да прощават, защото смятат, че така проявяват поредната си доза великодушие и толеранс към околните, които са далеч не така благородни като тях. Великодушна зодия, на която може да разчитате за прошка, но не прекалявайте.

Риби

Рибите също лесно прощават, не им харесва да са в конфликт с някого. Но биха се отдръпнали, ако видят, че злоупотребявате с добрината им. Така че стъпвайте на пръсти около тях. Те внимават да живеят така, че да не искат прошка, но не винаги им се удава.

Източник: http://pik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате. Така, че се вглеждайте и разчитайте знаците. Приятна изненада ви очаква в следобедните часове. Среща с човек, когото харесвате, но никога не ви е стигала смелост да му го признаете.
27 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще преминат спокойно, ако сте подготвени, но вие по-добре от всеки друг знаете това. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас. По-задълбочено ще обмисляте предстоящо начинание, на което възлагате големи надежди.
27 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Задачите си днес ще решавате без особени затруднения. Осигурете си повече време за себе си. Не пропускайте да сте тактични с близките си, така ще избегнете недоразумения и сблъсъци. Обърнете внимание на нещата, които вълнуват децата ви. Говорете с тях открито и, като с равни.
27 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Имате особено изострена чувствителност днес и това ви помага да усещате и претворявате по много интересен начин нещата. Ваш приятел се нуждае от съвет. Обърнете внимание и на здравето си. Можете да направите нещо за да предотвратите по-сериозни проблеми.
27 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Желани промени ще направят някои от вас истински щастливи. За едни те са свързани с ново работно място, други ще открият любовта и с нея ще продължат пътя си напред. Ще видите мечтата си осъществена и това ще ви мотивира да работите и да се раздавате до край. Финансите ви също ще се повишат, предстоят ви хубави дни.
27 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я.
27 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите професионализъм и ще се включите активно в служебните дела. Личните няма да останат пренебрегнати, ще съумеете да се включите в сроковете. Настроението ви ще е добро и ще ви позволи да забравите за досегашните си притеснения, голяма част от които се оказват съвсем неоснователни.
27 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Ще се съобразите с даденостите, но няма да пренебрегнете и интересите си. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.
27 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Прекалената ви ангажираност ще ви създаде умора и отегчение, но ще се справите. Няма да ви липсва подкрепа и с общи усилия ще придвижите напред започнат проект, на който възлагате големи надежди. При работа с документи не се подписвайте, преди да сте наясно със съдържанието. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
27 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Твърде възможно е днес да сте повече заети с работа, свързана с други хора, отколкото със собствените си ангажименти. Трудно можете да откажете помощ на близък човек, но нека това не е за сметка на вашата работа. Добре ще е, ако спазите уговорените срокове и се постараете да свършите поетите уговорки. Вечерта ще попаднете на доста интересно мероприятие.
27 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предчувствията ви за този ден ще се окажат верни, затова можете спокойно да се доверите на интуицията си. Работата ви се развива дори по-добре отколкото сте очаквали, но вашите усилил в тази насока наистина са впечатляващи. Срещите ви днес ще ви донесат особено удовлетворение, тъй като успявате да постигнете голяма част от целите си.
27 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще инициирате разработване на проект, имащ добри перспективи за развитието ви като професионалисти, а също и в материалната сфера. Знаете какво искате и как да го постигнете, което ще бъде благоприятствано и от участието на други специалисти. С гражданската си позиция ще привлечете вниманието на хора, от които зависят много неща в държавата.
27 фев 2020
Последни новини