Тийнейджър избяга от похитителите си, държан 7 години

Тийнейджър се появил до паркирана кола и помоли за помощ жената на волана. Изглеждал така, че тя веднага се обадила на 911 и оттам ѝ казали да попита за името му. Младежът отговорил, че се казва Тимоти Пицен. Това е името на издирвано от 2011 година 6-годишно тогава момче от Илинойс.

Тимоти Пицен казал на полицията, че е избягал от похитителите си., но самоличността му не е потвърдена.

Тийнейджърът, на 14-години, разказал на властите в окръг Кембъл, Кентъки, че е избягал от „Red Roof Inn“, където той и двамата мъже, които го държали в продължение на седем години, били отседнали. Той не бил сигурен в местоположението на хотела. Полицията в Шаронвил проверила всички хотели на „Red Roof Inn“ в района и не открили нищо, се казва в доклада. Шаронвил е на около 12 мили североизточно от Синсинати.

Полицията съобщи, че тийнейджърът описва похитителите си като двама бели мъже от тип "културист", единият с татуирана паяжина на врата си, а друият с татуировка на змия на ръката си, се казва в доклада. Мъжете карали Ford SUV регистрация в Уисконсин, съобщи полицията.

Службите на ФБР в Луисвил и Синсинати разследват случай на изчезнали деца с правоохранителните органи в Аврора, Илинойс, Синсинати и Хамилтън Каунти, Охайо, както и в Нюпорт, Кентъки.

ФБР заяви обаче, че ДНК пробите показват, че избягалият тийнейджър не е Тимоти Пицен

Тимоти изчезнал през май 2011 г., когато е на 6 години. Майка му го взема от училище „Аврора“, Илинойс, като казва за спешна ситуация в семейството. Двамата правят тридневно пътуване, като спират в зоологически градини и водни паркове. Жената се обажда вкъщи, включително на майка си, като казва, че двамата са добре. Момчето също разговаряло с член на семейството и не изглеждало да е в беда. То е видяно за последен път във воден парк в Уисконсин Делс, Уисконсин, според Националния център за изчезнали и експлоатирани деца.

Тимоти и майка му пропътували повече от 500 мили за два дни. Майката и синът изглеждат спокойни и весели на видеозаписи от охранителните камери, които следователите намират на местат, където са спирали двамата.

Майката на Тимоти Ейми Фрай-Питцен била открита мъртва по-късно в мотел в Рокфорд, Илинойс. Тя се самоубила, а в намерената бележка пишело, че синът й Тимоти е в безопасност с хора, които го обичат и се грижат за него.

"Никога няма да го намерите", пишело в бележката. Семейството на Тимоти, включително баща му, продължава да го търси.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини