"Горката Франция" с Катето Евро и Сашо Дойнов в Асеновград

Мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току-що изпечени кроасани и засвирват спирачки на такси... Виктор Табуре, търговец от френския град Лимож, пристига в Париж да посети сина си Мишел в квартирата му, за да му съобщи, че майка му е избягала с чичо му в Алпите. Едничката надежда на господин Табуре е да получи разбиране от сина си. Но вместо разбиране, на Виктор му предстои да получи поредната изненада в живота си – новината, че синът му е хомосексуалист. А запознанството на Виктор с „приятелката” на Мишел - шармантния Жозе Пилет, прави този момент драматичен за героите и два пъти по-комичен за публиката. Това е една комедия за сблъсъка на поколения, сексуална ориентация, ценности, идеали и любов. Любов в различните й форми и измерения.

Спектакълът “Горката Франция” е с девети, рекорден, сезон. Съвсем скоро асеновградската театрална публика ще може да се наслади на блестящите актьорски изпълнения на Александър Дойнов, Анелия Луцинова, Александър Кадиев, Катерина Евро и Фахрадин Фахрадинов и на безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях. Горките ние, вие... те.

Спектакълът ще гостува в Асеновград на 7 май от 19:00 ч. на сцената на читалище "Родолюбие". Повече информация може да бъде получена на 0889 199 878.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини