Пътници или мъченици имаме по линията Асеновград и Пловдив? (Снимки)

    Дали някой от управляващите община Асеновград се е качвал скоро или дали изобщо НЯКОГА се е качвал на автобус до Пловдив? Повече от вероятно НЕ!

    Снимките са изпратени от пътници по линията Асеновград - Пловдив и Пловдив - Асеновград. Фирмите, обслужващи линята, са две. Едната беше "Стойчев и син", а тази от пловдивска страна е "Хеброс бус". "Стойчев и син" обаче вече не обслужва линията, обслужва я фирмата "Ас бус". Снимките са от нейните КОЛИ ЗА ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ. Да се говори за климатици при условията, които се виждат на фотографиите, е повече от смехотворно. Отношението на шофьорите към пътуващите пък директно си е тема за отделен материал.

    *Asenovgrad.NET ще потърси информация защо пътуващите по линията са принудени да търпят тези нечовешки условия.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      В този автобус с рагозките и сизала вентилацията все пак работи. Страшно е в автобуса марка BOVA , с оранжевите ленти .Вентилацията бучи , но въздух не влиза , нито студен , нито топъл , а няма прозорци и люкове , които се отварят.Издушихме се сутринта , а как е на обед , вероятно има загинали. Едно , че стигнахме до Пловдив потни и вмирисани, ами щяхме да се издушим.На забележка, че няма вентилация , при отворен шофьорски прозорец , водачът нагло заяви , че при него всичко е наред. Този автобус е технически неизправен , опасен за пътниците при температура 20 гр., а в 35 гр.жеги не зная как е и следва да бъде спрян от движение.Ще направим жалба до ДАЙ да го спрат от движение.така че тарикатите извозвачи да търсят резервен. ЩЕ ИМА СМЪРТНИ СЛУЧАИ , АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ДВИЖИ НЕИЗПРАВЕН ,ПРИ ЛИПСА НА ВЪЗДУХ СЪРЦАТА НИ ПРЕСКАЧАТ. доктор Кара Не знам кой си .
    Последни новини