Бебето на Кали под охрана!

Певицата роди преждевременно със секцио. Новороденият син на Кали ще бъде най-охраняваното бебе в републиката, говори се във фолксредите. Според мълвата за певицата и малкия Марк са наети бодигардове от милионерската фамилия Краус, от която произхожда бащата на бебето Антон...

"ШОУ" припомня, че преди година и половина бандити отвлякоха другия син на ексминистър Краус – Михаил, и го върнаха с отрязан пръст срещу рекордния откуп от 600 000 лева. Зачестилите след това похищения са накарали знатната фамилия да вземе всички мерки за сигурността на най-малкия си наследник и неговата майка. Според мнозина Галина Иванова, както е истинското име на певицата, именно по този повод до последно криеше самоличността на бащата на детето си. Едва след като Марк проплака миналия понеделник, Антон Краус излезе "на светло" и сподели: "Много съм щастлив за сина си!".

От съображения за сигурност се пази в тайна болницата, в която Кали роди, както и мястото, където ще живеят. Според мълвата във фолксредите певицата, бебето и Антон ще бъдат пазени не само по време на публичните си появи, а и в дома си – с видеокамери и жива охрана.

Марк Антони Краус се роди преждевременно в началото на деветия месец с цезарово сечение в частна столична клиника. Въпреки това младенецът е в отлично здраве, похвали се щастливата му майка.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини