За по-добър секс хапвайте шоколад

Според едни от последните проучвания шоколадът помага, особенно на жените, за повдигане на либидото. За съжаление не се споменава какво влияние оказва какаовото изкушение на мъжете, но в никакъв случай не е за пренебрегване.

Затова, ако искате да разберете какъв шоколад да изберете и изненадате половинката си, а тя със сигурност ще хареса изненада, вижте съветите на специалистите.

Изберете шоколад с повече съдържание на какао. В млечните шоколади има достa високо ниво на захар и мазнини, което намалява свойствата на какаото. Черният шоколад е най-подходящ в случaя и определено ще засили сексуалното ви желание.

Хапнете няколко пaрченца от шоколадовото изкушение преди секс. За да направите изживяването още по-романтично и специално, комбинирайте с купичка ягоди и любимото ви питие.

Използвайте въображението си и направете така, че да ви е интересно. Ако стe гледали филма "9 седмици и половина" се досещате какво можете да направите - шоколадов сироп по кожата на вашата половинка, който нежно да отстраните само както вие си знаете...

Сега със сигурност ще имате основателен повод да си похапвате от любия шоколад. Ако все пак не си падате по него в суров вид, можете да си пийвате шоколадови шейкове или десерти.
Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини