Останаха ли асеновградчани вкъщи? Почти, но не съвсем (Снимки)

Изображение 1 от 5

    Събота, ден втори от заповедта за извънредното положение, обявено от парламента, с цел да останем по домовете си, за да се намали максимално разпространението на зараза с коронавирус. Де факто обаче ден първи от реалното й изпълнение.

    Нашенецът, известен с вродения си кураж, недолюбването на правила и непоклебимостта на личните си виждания, се съобрази с мерките, разбира се, но някак си не съвсем. Запасяването с храна, лекарства, хигиенни и санитарни материали продължава с пълна пара. Улиците не са точно пусти, но целта не и точно това, макар и да е силно препоръчително, а кафетата, които работят, са с външни маси, поне тези, които ние успяхме да видим.

    Ако имате снимки на Асеновград как изглежда в днешния ден, може да ни ги изпратите като съобщение на страницата ни във Фейсбук https://www.facebook.com/AS.novini/, а Asenovgrad.NET ще ги публикува.

    Във връзка със ситуацията с коронавируса и предприетите от държавата мерки, ESCOM препоръчва на своите клиенти да плащат по възможност сметките си по електронен път. Това е възможно с всяка банкова карта, чрез ePay и чрез PayPal.

    Разбира се, касите на ESCOM работят както обикновено и се дезинфекцират, но в условията на очаквано разпространение имате възможност да платите онлайн. С това компанията се присъединява към усилията в страната да се ограничат контактите и струпването на хора на едно място.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Притеснявате ли се от коронавируса?

    Притеснявате ли се от коронавируса?

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини