Детска млечна кухня в Асеновград няма да работи до края на март

Детска млечна кухня няма да работи в упоменатия период, според предписанията на Министерството на здравеопазването, като купоните на всички потребители ще бъдат презаверени, информираха от Общината в Асеновград.

Припомняме, че, във връзка с последните препоръки на Националния оперативен щаб, здравният министър направи изменение в текстовете на своята заповед, с която се въвеждат определени противоепидемични мерки на територията на Република България със срок до 29.03.20 г.

Съгласно промените се преустановяват посещенията в увеселителни и игрални зали, дискотеки, барове, ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе сладкарници и големи търговски центрове, молове, с изключение на банковите и застрахователните офиси, хранителните магазини и аптеките в тях. На ресторанти и заведенията за бързо обслужване се разрешават доставки на адрес при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания.

Всички търговски дейности, неупоменати по-горе, продължават да функционират по досегашния ред при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания.


 

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини