Патрули с високоговорители тръгват из Пловдивска област

Целият наличен състав на пловдивската Областна дирекция на МВР бди за спазването на въведените ограничения, заради епидемията от коронавирус, съобщават оттам. Униформени служители патрулират на територията на цялата пловдивска област и с високоговорители ще предупреждават гражданите да не се събират на групи.

За съблюдаването на обществения ред и спазването на социална дистанция от жителите на четирите ромски махали в Пловдив – Столипиново, Хаджи Хасан махала, Арман и Шекер махала се грижат служители от трите районни управления, на територията на които се намират кварталите – Шесто, Четвърто и на Трето районни управления. Екипите се подпомагат и от служители на общинска полиция и "Специализирани полицейски сили".

На територията на Столипиново е затворен пазара на открито на улица "Батак", както и Търговския център на улица "Храбрец" в квартала, където през деня се събират много местни жители. Полицейски патрул има и пред пощенския клон в Столипиново, където жители получават социални добавки и помощи.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    52
    521008
    2 0
    16:11, 20 мар 2020
    Ние не сме малоумници.Стига сте внасяли повече смут на хората!
Последни новини