В Пловдив: Лаборатории Рамус и Пълмед тестват с PCR метод за коронавирус

Във връзка с големия интерес към тестване с PCR метод за наличие на коронавирусна инфекция в Медицински комплекс "Пълмед", лабораторията на лечебното заведение обявяви допълнителни часове за пробовземане – от понеделник до петък в часовете от 10:00 до 12:00 и от 13:00 до 15:00, както и в събота от 12:00 до 14:00.

Всички, които желаят да извършат диагностика за COVID-19 с PCR метод, може да го направят в специално обособено за целта място, извън лечебното заведение в кабината зад аптеката, по възможност с предватително записване на тел. 032 607 300. Всеки който желае да се тества може да запази своя час за пробовзимане и онлайн през платформата на superdoc.bg

Лабораторията в "Пълмед" разполага с автоматичен екстрактор за обработка на ДНК и РНК проби. Заедно с останалата съвременна апаратура в структурата медицинският комплекс гарантира по-бързата обработка на тестовете за коронавирус чрез PCR метод и съответно по-бързите резултати за пациентите и гражданите, които самостоятелно извършват тестване за наличие на инфекция до 48 часа.

Лаборатория Рамус също прави за изследване на COVID-19. Адресът, на който може да се направи тест, е в Пловдив на бул. “Васил Априлов” 40, срещу ВМИ. Работно време е от понеделник до петък между 08:00 ч. и 12:00 ч. Лаборатория Рамус има определен капацитет за извършване на PCR тестове. Над него пациенти няма да бъдат приемани. Повече информация може да се получи на тел. 0884 627 45.

 

 

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини