Пет екипа доставят пакети на самотни,трудноподвижни хора в община Кърджали, кметът се включи като доброволец

Изображение 1 от 2

    От днес пет екипа започнаха доставката на пакети за самотни, трудноподвижни, лежащоболни и възрастни хора без близки и кръгли сираци в община Кърджали. Четири от тях  извършват доставянето на пакетите в областния град, а един започна доставката за район Енчец, където са включени общо 36 бенефициенти. Пакетите съдържат основни пакетирани хранителни продукти, един дезинфекциращ препарат,ръкавици и маски.Общият им брой е 300, а лицата които ще ги получат са включени в регистър, направен от община Кърджали от началото на извънредното положение в България.

    Кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис също се включи към доброволците, които разнасят пакетите до домовете на самотните хора, които имат нужда и от морална подкрепа. Същевременно с това той направи и проверка  спазват ли се указанията по прилагането на противоепедимичните мерки  по населени места.

    До обяд бяха  посетени  9 човека от район Енчец, 4-ма от Крайно село и един от с. Брош, като доброволците продължават разнасянето на пакетите до  бенефициентите и към момента. За да бъдат спазени всички противоепидемични мерки Община Кърджали предостави на доброволците - маски, ръкавици , защитно облекло и дезинфектанти.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Че
      Честен
      0 0
      15:28, 3 апр 2020
      Кмете, с пакет 20лв.,много евтино купуваш гласове! Не ти ли омръзна елементарния пиар?
    • 2
      Ме
      Мемед Мост
      0 0
      16:07, 3 апр 2020
      Ами не бяхте ли при халваджийката с багдасара? Срам и унижение
    • 3
      Ан
      Андрей
      0 0
      16:12, 3 апр 2020
      Бъди работещ и безпристрасен КМЕТ, а не партийна хрътка!
    Последни новини