Ужасяващо ВИДЕО от сблъсъка, при който загина Милен Цветков

Появи се видео* от момента на катастрофата с Милен Цветков. На кадрите се вижда жестокият удар, както и че наоколо е пълно с хора. Видеото е качено в профила на Георги Маринчев.

Припомняме, че журналистът загина при зверско ПТП в неделя вечерта. Автомобилът му Subaru Forester бе връхлетян отзад, докато изчаква на червен светофар на кръстовище на бул. "Черни връх" в столицата, от джип Audi Q7, шофиран от 22-годишния Кристиан Николов. Младежът е бил в колата с момиче и със син на депутата Лъчезар Иванов, който е избягал от местопроизшествието.

Кристиан Николов е бил тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, от което е установено, че е шофирал под въздействие на канабис и амфетамин. От справка на отдел "Пътна полиция" – СДВР е установено, че Николов е правоспособен шофьор, като спрямо него има издадено наказателно постановление за регистрирано предишно нарушение на Закона за движението на пътищата.

В хода на разследването е установено още, че управляваният от Кристиан Николов автомобил е собственост на търговско дружество със собственик неговата майка. На Икономическа полиция е възложено да извърши проверка относно изясняване на произхода на средствата за закупуването на управлявания от обвиняемия автомобил.

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев досъдебното производство бе взето на специален надзор от Върховна касационна прокуратура.

*Видеото ще се отвори в реалния си размер единствено ако преди да кликнете върху него, сте към момента във фейсбук, след което разширите екрана на самото видео.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ви
    Винпром Хюстън
    4 -1
    15:50, 21 апр 2020
    За милиони няма закони.За мамините синчета законите не важат .Всяко чудо за три дни и после тихо мълком ще го изкарат бъдете сигурни...😡
  • 2
    Ви
    Винпром Хюстън
    5 -1
    15:57, 21 апр 2020
    След 3 години пак ще шофира надрусан тоя *****..😡
Последни новини