23 °C

Кампания за записване на първокласници в Асеновград – може и онлайн

Кампанията за записване на първокласници е стартирала като всяко от училищата осигурява и онлайн прием на документи. Може и на място, но при спазване на всички здравно-хигиенни изисквания, съгласно заповедта на министъра на здравеопазването. И посетителите, и служителите на учебното заведение следва да ползват лични предпазни средства при записване на децата. На сайтовете на всяко учебно заведение родителите могат да намерят допълнителна информация. Към момента няма промяна в сроковете. Графикът на дейностите за прием на ученици в първи клас на общинските училища в Асеновград за учебната 2020/2021 се осъществява, както следва:

– Приемане на документи за участие в първия етап на класиране в съответното училище от 08:00 до 17:00 ч. в срок до 29 май

– Класиране на учениците и обявяване на списъците с приетите ученици на първи етап на класиране – на входа на училището. Срокът е 3 юни до 17:00 ч.

– Записването на класираните ученици на първи етап в училището от 08:00 до 17:00 ч. в срок между 4 и 8 юни.

– Обявяване на свободните места след първо класиране – на входа на училището. Срок до 17:00 ч. на 10 юни.

– Подаване на документи за участие във второ класиране в училището от 08:00 до 17:00 ч. Срокът е 12 – 16 юни.

– Класиране на учениците и обявяване на списъците с приетите на второ класиране – на входа на училището. Срокът е 18 юни, 17:00 ч.

– Записване на класираните на втори етап в училището от 08:00 до 17:00 ч. Срок – 19 юни.

– Обявяване на свободните места след второ класиране – на входа на училището. Срокът е до 17:00 ч. на 23 юни.

– Подаване на документи за участие в трето класиране от 08:00 да 17:00 ч. Срокът е от 24 юни до 28 август.

– Класиране на учениците и обявяване на списъците с приетите на трето класиране – на входа на училището. Срокът е 17:00 ч. на 2 септември. Записване на класираните ученици на трети етап от 08:00 до 17:00 ч. същия ден.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
24 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
24 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
24 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
24 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
24 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
24 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
24 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
24 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
24 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
24 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
24 сеп 2020
Последни новини