2 °C

Училищата в Асеновград подготвят раздаването на безплатните закуски

Училищата ще раздават безплатните закуски, полагащи се на учениците. Заради извънредното положение доставките бяха прекратени. Сега обаче децата ще трябва да получат накуп полагащите им се порции.

Всяко едно от учебните заведения определя индивидуално метода по предоставяне на хранителните продукти за учениците си. Все още не е уточнено количеството и видът на хранителните продукти, които ще бъдат раздавани, тъй като организацията е в процес и същинското изпълнение тепърва предстои.

И доставянето до дома, и получаването на място ще бъдат осъществени при строго спазване на здравно-хигиенните изисквания, съгласно заповедта на министъра на здравеопазването. Дали ще бъдат дарявани хранителни продукти към трети лица е въпрос на личен избор на всеки родител.

– ОУ „Ангел Кънчев“ храните ще се разнасят от служители на Дирекция „Горско стопанство“.
– ОУ „Отец Паисий“ – родителите от града ще могат да получат помощта от учебното заведение, а по населените места в общината – хранителните продукти ще бъдат доставени.
– ОУ „Христо Ботев“ – все още се уточнява организацията.
– ОУ „Петко Каравелов“ – хранителните продукти ще се получават на място в определен часови диапазон.
– ОУ „Никола Вапцаров“ – храната ще се раздава на място, в присъствието на медицинско лице.
– СУ „Свети Свети Кирил и Методий“ – част от храните ще се получават на място, а друга – ще бъде разнесена (комбиниран вариант).
– СУ „Свети Княз Борис I“ - част от храните ще се получават на място, а друга ще бъде разнесена (комбиниран вариант).
– ОУ „Панайот Волов“ – Долни Воден – хранителните продукти ще се доставят до адрес на децата.
– ОУ „Професор д-р Асен Златаров“ – село Боянци - храната ще се раздава на място.
– ОУ „Отец Паисий“ – село Мулдава – хранителните продукти ще се раздават по местоживеене на децата.
– ОУ „Климент Охридски“ – село Златовръх - хранителните продукти ще се раздават по местоживеене на децата.
– ОУ „Отец Паисий“ – село Тополово – учебното заведение е в готовност за комбиниран вариант.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 04.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
04 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
04 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
04 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
04 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
04 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
04 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
04 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
04 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
04 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
04 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
04 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
04 дек 2020
Последни новини