4 °C

Как да запишем онлайн първокласник в Асеновград?

Кампанията за записване на първокласници вече стартира като почти всяко от училищата в Асеновград даде възможност и за онлайн прием на документи. На сайтовете си учебните заведения са дали както допълнителна и подробна информация за родителите, така и са предоставили готови заявления и имейли, на които те трябва да бъдат изпратени. Към момента няма промяна в сроковете. Приемането на документи за участие в първия етап на класиране в съответното училище е до 29 май.

1. СУ "Свети княз Борис I"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. След попълване то трябва да бъде изпратено на email: sou_knqz_boris@abv.bg

2. СУ "Св. св. Кирил и Методий"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК.  Ел.поща за подаване на заявления: sskml2@abv.bg

3. ОУ "Ангел Кънчев"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК, след което да го изпратите на email: angel_kanchev@abv.bg

4. ОУ "Отец Паисий"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. Изпратето го на email: otecaad@abv.bg

5. ОУ "Христо Ботев"

Заявление за участие в класиране за първи клас за учебната 2020-2021 година.

Заявление за записване за първи клас за учебната 2020-2021 година - от 1.06.2020 г.

Заявленията за участие в класиране ще се приемат в канцеларията на ОУ "Христо Ботев", след отмяна на извънредното положение, уточняват оттам. По време на извънредното положение може да се изпрати заявление на електронната поща на училището и да бъде подписано от родителите след възстановяване на учебния процес. Ел. пощата е: botevciassenovgrad@abv.bg

6. ОУ "Петко Каравелов"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. От ръководството на училището уведомяват, че приемът на документи за записване в I клас за учебната 2020/2021 г. ще започне след отмяна на извънредното положение.

7. ОУ "Никола Вапцаров" – все още не е публикувало информация по темата на сайта си.

Заявления може да се подават и на място, но при спазване на всички здравно-хигиенни изисквания, съгласно заповедта на министъра на здравеопазването. И посетителите, и служителите на учебното заведение следва да ползват лични предпазни средства при записване на децата.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
21 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
21 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
21 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
21 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
21 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
21 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
21 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
21 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
21 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
21 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
21 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
21 яну 2021
Последни новини