13 °C

Как да запишем онлайн първокласник в Асеновград?

Кампанията за записване на първокласници вече стартира като почти всяко от училищата в Асеновград даде възможност и за онлайн прием на документи. На сайтовете си учебните заведения са дали както допълнителна и подробна информация за родителите, така и са предоставили готови заявления и имейли, на които те трябва да бъдат изпратени. Към момента няма промяна в сроковете. Приемането на документи за участие в първия етап на класиране в съответното училище е до 29 май.

1. СУ "Свети княз Борис I"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. След попълване то трябва да бъде изпратено на email: sou_knqz_boris@abv.bg

2. СУ "Св. св. Кирил и Методий"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК.  Ел.поща за подаване на заявления: sskml2@abv.bg

3. ОУ "Ангел Кънчев"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК, след което да го изпратите на email: angel_kanchev@abv.bg

4. ОУ "Отец Паисий"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. Изпратето го на email: otecaad@abv.bg

5. ОУ "Христо Ботев"

Заявление за участие в класиране за първи клас за учебната 2020-2021 година.

Заявление за записване за първи клас за учебната 2020-2021 година - от 1.06.2020 г.

Заявленията за участие в класиране ще се приемат в канцеларията на ОУ "Христо Ботев", след отмяна на извънредното положение, уточняват оттам. По време на извънредното положение може да се изпрати заявление на електронната поща на училището и да бъде подписано от родителите след възстановяване на учебния процес. Ел. пощата е: botevciassenovgrad@abv.bg

6. ОУ "Петко Каравелов"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. От ръководството на училището уведомяват, че приемът на документи за записване в I клас за учебната 2020/2021 г. ще започне след отмяна на извънредното положение.

7. ОУ "Никола Вапцаров" – все още не е публикувало информация по темата на сайта си.

Заявления може да се подават и на място, но при спазване на всички здравно-хигиенни изисквания, съгласно заповедта на министъра на здравеопазването. И посетителите, и служителите на учебното заведение следва да ползват лични предпазни средства при записване на децата.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини