18 °C

Как да запишем онлайн първокласник в Асеновград?

Кампанията за записване на първокласници вече стартира като почти всяко от училищата в Асеновград даде възможност и за онлайн прием на документи. На сайтовете си учебните заведения са дали както допълнителна и подробна информация за родителите, така и са предоставили готови заявления и имейли, на които те трябва да бъдат изпратени. Към момента няма промяна в сроковете. Приемането на документи за участие в първия етап на класиране в съответното училище е до 29 май.

1. СУ "Свети княз Борис I"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. След попълване то трябва да бъде изпратено на email: sou_knqz_boris@abv.bg

2. СУ "Св. св. Кирил и Методий"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК.  Ел.поща за подаване на заявления: sskml2@abv.bg

3. ОУ "Ангел Кънчев"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК, след което да го изпратите на email: angel_kanchev@abv.bg

4. ОУ "Отец Паисий"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. Изпратето го на email: otecaad@abv.bg

5. ОУ "Христо Ботев"

Заявление за участие в класиране за първи клас за учебната 2020-2021 година.

Заявление за записване за първи клас за учебната 2020-2021 година - от 1.06.2020 г.

Заявленията за участие в класиране ще се приемат в канцеларията на ОУ "Христо Ботев", след отмяна на извънредното положение, уточняват оттам. По време на извънредното положение може да се изпрати заявление на електронната поща на училището и да бъде подписано от родителите след възстановяване на учебния процес. Ел. пощата е: botevciassenovgrad@abv.bg

6. ОУ "Петко Каравелов"

Заявление по образец може да изтеглите от ТУК. От ръководството на училището уведомяват, че приемът на документи за записване в I клас за учебната 2020/2021 г. ще започне след отмяна на извънредното положение.

7. ОУ "Никола Вапцаров" – все още не е публикувало информация по темата на сайта си.

Заявления може да се подават и на място, но при спазване на всички здравно-хигиенни изисквания, съгласно заповедта на министъра на здравеопазването. И посетителите, и служителите на учебното заведение следва да ползват лични предпазни средства при записване на децата.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се справите с хаоса край себе си, ако заложите на умението си да организирате и внасяте ред. С търпение и такт ще постигнете повече, отколкото с демонстрация на изключителността си. Денят е различен и интересен, а при желание може да го завършите в компанията на любим човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажиментите днес ще ви потопят в динамиката на ежедневието. За да ви спори не допускайте някой да се намесва в делата ви. Дава ви се шанс да реализирате плановете си, не се колебайте да действате. Избягвайте конфликтите, особено с хора, с които сте свързани, било служебно или емоционално.
30 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Няма да ви липсват проблеми за решаване, но можете спокойно да се облегнете на едно сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш страничен проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Повече внимание отделете на здравето си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Решения, важни за бъдещите ви реализации ще ви накарат да потърсите мнения и се допитате до експерти в сферата, в която работите. Няма да ви липсват възможности, от вас зависи да ги оцените, като такива и да се възползвате от тях. Нечие присъствие ще ви въздейства романтично.
30 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Насочете част от енергията си към подобряването на отношенията с близък човек. Денят може да се окаже решаващ в тази посока. Непредвидени събития значително ще ви улеснят. Не придавайте толкова голямо значение на дреболиите. Ситуацията около вас е много благоприятна и просто трябва да се възползвате.
30 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е изпълнен с емоции. В чудесно настроение сте и се раздавате изцяло, а това понякога е доста изтощително. Съветите ви ще бъдат от полза за ваш близък приятел. Сигурно ще съжалявате, ако пропуснете очертаващо се събиране. Среща с интригуваща личност ще ви вълнува вечерта.
30 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес предприемате реални стъпки към дейност, която ви привлича отдавна. Отдават ви се добри възможности, опитайте се да ги оползотворите без чужда помощ. Ще имате успех, ако продължите да работите по начина, по който сте работили досега. Ще останете доволни от предложението, което съвсем случайно получавате.
30 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Стойте далеч днес от дребни спорове, които само могат да ви развалят настроението. Денят е добър за вас, тъй като ще получите добри новини, които отдавна очаквате. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Насочете усилията си в правилната посока и доброто няма да закъснее.
30 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Деловите Стрелци да не приспиват бдителността към конкуренцията си, последните развития говорят за подценяването им, което не е препоръчително. Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно.
30 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Привлечени сте от представител на противоположния пол и това ви изпълва с надежди. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, отнасящи се до ваши проекти са на път да се реализират. Не бъдете прекалено мнителни, сами си пречите да бъдете обективни.
30 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работата ви носи много предизвикателства днес и трябва да бъдете пределно концентрирани за да се справите с всичко, което ви предстои. Въпрос чието разрешаване отдавна отлагате, днес ще ви застави да се заемете по-сериозно с него. Моментът е много подходящ за уреждане на проблеми свързани с дома или семейството. Ще бъдете много улеснени в това отношение.
30 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете повече реалисти и не се оставяйте на емоциите да ви водят. С вътрешното си озарение ставате привлекателни за околните, а вие знаете как да използвате даденостите си. Възможни са разочарования поради разминаване на реалностите с мечтите ви. Трудът ви няма да остане неоценен, не се щадете.
30 сеп 2020
Последни новини