БДЖ публикува проекта "График за движение на влаковете за 2021 г." за обществено обсъждане

Гражданите на община Асеновград могат да се запознаят с проекта на График за движение на влаковете за 2021 г. Той е публикуван за обществено обсъждане на сайта на националния железопътен превозвач ( www.bdz.bg ).

За по-голямо удобство предложенията за разписанията на влаковете са представени отделно за всяко едно направление. Целта на публикуването на проекта на графика е да могат хората да се запознаят с намеренията на дружеството за разписанието на влаковете през следващата година и да имат достатъчно време да реагират с аргументирани предложения към превозвача и съответните областни и общински власти.

Това ще даде възможност на областните и общински администрации също да се запознаят и да имат готови предложения на предстоящите работни срещи между институциите.

 Основните промени в проекта на Графика за движение на влаковете за 2021 г. са свързани с намаляването на времепътуването на основни бързи влакове, увеличаване броя на бързите влакове в някои направления и подобряване на връзките с възможност за пътуване в различни региони на страната.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини