Агенцията по заетостта на среща на открито с работодатели и хора, търсещи работа, в Асеновград

През тази седмица Агенцията по заетостта започва поредица от събития, които са част от национална кампания на открито за бизнеса "Новите мерки по Ваша мярка". 

Всички 107 бюра по труда в страната ще посрещнат българските работодатели на открито, за да отговорят на техните въпроси за новите антикризистни мерки, които Агенцията предлага.

Целта е бърза и оперативна подкрепа за бизнеса в условията на ограничения, наложени с въведената извънредна обстановка по повод разпространението на COVID-19. 

В Асеновград срещите ще се състоят на 21.07.20 г. срещите ( вторник ) и на 23,07.20 г. ( четвъртък ) от 09.30 ч. до 16.00 ч. на пл. "Акад.Николай Хайтов" пред сградата на Туристическия информационен център. 

Експертите от Бюрата по труда ще бъдат на разположение на представителите на бизнеса за консултации във връзка с пакета Заетост х 3 - проект "Заетост за теб" , подкрепата в сферата на транспорта и туризма чрез проект "Краткосрочна подкрепа за заетост в отговор на пандемията от COVID-19" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014 -2020 г.  и стартиралата от 15.07.20 г. мярка с нов дизайн 60/40.

Както работодателите, така и хората, търсещи работа, ще получат изчерпателна информация за услугите, които предлагат бюрата по труда, заедно с различните актуални възможности за финансово подпомагане на дейността им. 

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини