Един нов оздравял в Хасково, повтарят 3 PCR теста

Един нов излекуван от коронавирусна инфекция им в Хасково от последните 24 часа. Отрицателна контролна проба е дало 18-годишно момиче.

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети петдесет и три проби за наличие на коронавирусна инфекция, съобщават от Областния щаб.

От РЗИ са взети петдесет и една проби за наличие на вируса. Петдесет от тях са на потребители и персонал от двата центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания-Хасково. Четиридесет и седем от пробите са отчели отрицателен резултат и три ще бъдат повторени с PCR в понеделник.

От МБАЛ-Хасково са взети две проби - една на пациент от Инфекциозно отделени и първа контрола на 30-годишния мъж от община Димитровград. Пробите са изследвани и са отчели отрицателен резултат.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Бо
    Болницата
    4 -3
    10:37, 15 авг 2020
    се скъсват от тестове.
  • 2
    Ми
    Мира
    2 -1
    17:07, 15 авг 2020
    Тази болната, за която говорите я знаем коя е всички . Целият блок я отбягваме и никой не взема мерки , ще ни зарази всички .
  • 3
    Не
    Нелка Трудната
    3 -1
    17:56, 15 авг 2020
    Всички я знаем Нелито ама тя не е сама има цяла групичка под нейното крило ,всичките са яко оборотни тупалки ,какви жени ражда македонската махала ,а междо другото крушата не пада по далече от дървото
    • Гг
      ГГ
      1 -1
      21:05, 15 авг 2020
      публикувайте нейна снимка да знаят хората коя е тая дето има болести и да не и дават пари един познат се виждал с нея и след това лежа в инфекция и пари им взема иначе
Последни новини