Европейска агенция изразява "голямо безпокойство" заради коронавируса в седем страни от ЕС, сред които и България

Седем страни членки на Европейския съюз показват развитие на епидемията от Ковид-19, което предизвиква голямо безпокойство и повишен риск от смъртни случаи, предупреди днес Европейският център за контрол и превенция на заболяванията, цитиран от Франс прес.

Сред изброените седем държави е и България. Останалите са Румъния, Испания, Хърватия, Унгария, Чехия и Малта.

В нов доклад за оценка на рисковете европейската агенция, натоварена със задачата да следи епидемиите, се казва, че при тези седем страни се наблюдава "все по-високо съотношение на сериозните случаи или на хоспитализациите", в съчетание с "вече наблюдавано" или "възможно скорошно" увеличаване на броя на смъртните случаи.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    До
    Дончо
    4 0
    15:55, 24 сеп 2020
    Нашите хаптали се престараха. Здрави хора пишат болни, фалшиви Писиар тестове, луда работа.
  • 2
    Че
    Четящ
    2 0
    15:57, 24 сеп 2020
    Преди седмица случайно попаднах на анализ от известен финансов анализатор в Ню Йорк. Той прави сравнение с активите на топ компании от Уолстрийт преди 20 години и през 2019. Според него богатството на милиардерите от Уолстрийт отдавна го няма, то е само на хартия / бук валю/, кухи активи, хартийки дават големите числа на балансите им. Зад тях няма реални пари отдавна нито реални материални активи. Всичко е профукано в грандиозни простатии като тази с вируса. Ако си спомняте влагаха милиарди за ваксини срещу мерс, свински грип и т.н., в някакво си Тамифлу, очаквайки всичко живо да зоба илачите им като кон боб. Не стана, влагат в терористи като Ислямска държава, в напълването на Европа с мигранти, опитаха и САЩ но Тръмп изгради стена с Мексико и спря потока. Влагани са пари в идиотски антиначинания. Сега им трябват пари, на червено са - и отново тъпа идея - коронавирус, който трябва по програмата на Световната банка да ни мори до 2025 г. Банкери се занимават с вируси !!!???
Последни новини