Роби Уилямс събира нова група

Роби Уилямс определено е от хората, които знаят как да открият доброто и в най-трудните времена.

"Каква ужасна година, но какво прекрасно време да бъдем по-живи от всякога" - се пее в парчето, който пусна съвсем скоро, за да повдигне коледния дух на хората.

Локдаунът не може да спре изпълнителят да прави песни, да има планове и да сбъдва мечтите си. Той работи активно по време на пандемията и неотдавна разкри, че е записвал с Гари Барлоу.

А наскоро в жива връзка в Instagram той съобщи на феновете си, че работи с приятелите си - австралийските продуценти Флин Франсис и Тим Меткалф и дори възнамерява да състави нова група с тях. Те вече са записали няколко парчета заедно и Уилямс планира изява с тях на живо, пише Daily Mail.

Но вместо да обикалят по традиционния начин, групата ще се изявява в нови музикални заведения и арт пространства, които Роби планира да отвори по целия свят.

"Правя банда и ще наема пространство, където да изложа изкуството си. През деня ще е галерия, а вечер ще е музикална сцена и аз ще съм диджей". Уилямс сподели, че иска да осъществи този проект на няколко места, сред които Берлин и Токио. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини