Какво говорят хората зад гърба ви, според зодията

Да не мислите, че вашите познати, колеги и дори приятели не говорят зад гърба ви? Естествено че го правят. Дори близките ви хора, които ви ценят и обичат, са наясно, че не сте перфектни, а и понякога със сигурност ги дразните. Нека си признаем – хората обичат да клюкарстват.

В крайна сметка, не можете да угодите на всички и е невъзможно да сте харесвани през цялото време. Може да ви коментират от завист или пък наистина да злословят по ваш адрес, след като ядосате някого.

Така че, ако ви е интересно, прочетете какви неприятни неща вероятно се носят зад гърба ви въз основа на вашия зодиакален знак.

Овен – одумват ви, че винаги сте готови за скандал
Близките и познатите ви със сигурност се уморяват понякога от вашия буен нрав и лесна раздразнимост. Хората от обкръжението ви вероятно правят тайни залози кога точно ще бъде следващият път, когато ще избухнете от гняв, и то без основателна причина.

Телец – обсъждат ви, че сте обсебени от придобивките си
Вие сте склонни да говорите твърде много за пари, за притежанията си или за това какво искате и/или планирате да си купите. С това често карате хората от обкръжението ви да се чувстват неудобно. Възможно е да ви коментират, че сте твърде меркантилни или че страдате от неконтролируема шопинг мания.

Близнаци – набедили са ви за неуравновесен човек
Не се учудвайте, ако хората често подхвърлят термините „психо“ или „хахо“, когато ви коментират зад гърба ви. Вашият изменчив характер, с честа смяна на позиции, мнения и настроения, е причина хората да не ви считат за много надежден и уравновесен човек – не се обиждайте!

Рак – злословят за вас, че вечно се оплаквате за нещо
Вие сте „Многострадалната Геновева“ в своето обкръжение. Все сте недоволни от нещо или обидени на някого. Оплаквате се и мрънкате за всичко. Първите няколко пъти хората ви влизат в положението, но след това започват да се възмущават от песимистичната ви нагласа и поведение.

Лъв – говорят зад гърба ви, че сте фукльо
Хората се дразнят на вашата самоувереност и на това, че се хвалите за щяло и нещяло. Някои от хейтърите ви само чакат да ви видят гърба и започват да коментират как пък не ви омръзна все да се хвалите. Когато някой се опита да каже нещо за себе си, вие веднага намирате начин да насочите темата към вас.

Дева – говорят за вас, че сте неудачник
Вие сте толкова критичен човек, че вечно намирате кусури у другите. Понякога близките и познатите ви дори не искат да ви канят на своите събирания, за да не им разваляте настроението с разни забележки и вмятания. Смятат ви за неудачник именно защото във всичко и всеки виждате недостатъците.

Везни – смятат, че си въобразявате, че разбирате от всичко
Вие сте склонни да се държите като всезнайко или да заемате позицията на съдия в обкръжението си. Това не е непременно лошо нещо. Вие сте отговорен и справедлив човек, но винаги искате думата ви да е последна във всяка една ситуация. Смятате, че разбирате от всичко, а това дразни околните.

Скорпион – говорят за вас като... за лош човек
Понякога вие сте твърде искрени и директни, изказвате мнението си, дори то да е болезнено за другите. Иронията и сарказмът ви граничат с жестокост. Хората неслучайно говорят зад гърба ви, че сте безчувствен злодей. Освен това другите смятат, че сте твърде властни, мнителни и склонни към реванш.

Стрелец – одумват ви, че сте нахален
Вие имате неизчерпаема енергия, но понякога изглеждате твърде напористи и без чувство за мярка. Хората, в крайна сметка, бъркат вашата енергия с несъобразителност и нахалство. Подобно на Скорпиона и вие нямате цедка на устата и понякога казвате неща, които е по-добре да премълчите.

Козирог – толкова сте скучни, че едва ли ви коментират
Спокойно – никой не говори зад гърба ви, защото вероятно хората са забравили, че изобщо съществувате. Вие сте толкова скучни и обрани в общуването си, че рядко влизате в полезрението на клюкарите. Най-много да ви изкоментират, че ви липсва всякаква спонтанност.

Водолей – обсъждат ви, че сте твърде странни
Хората говорят зад гърба ви, че се чувстват неудобно в обкръжението ви. Те не разбират нито вашите различни гледни точки, нито странното ви поведение. Понякога им е трудно дори да следят мисълта ви. Вярно – креативни сте, но сте странна птица, която има склонност да нарушава правилата.

Риби – говорят, че сте фантазьор
Хората се подиграват с поезията ви, с патоса ви, с метафорите ви, с вярата ви в романтиката, в доброто и във вечната любов. Вие им изглеждате като фантазьор, който губи всякаква връзка с реалността. На близките ви им омръзва да ви приземяват във всяка по-сложна ситуация.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини