ГЕРБ се явява на изборите в коалиция

Изненада в последния ден за подаване на документи в ЦИК за участие в изборите през април. ГЕРБ обявиха, че ще се явят на вота в коалиция със СДС. До дни ще стане ясно и кои ще са кандидат-депутатите от двете структури. Списъците ще бъдат оповестени след седмица.

Подписите внесоха председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, лидерът на СДС Румен Христов и др. Подадени са 9 999 подписа.

"За годините, в които управляваме, доказахме, че имаме воля да градим България и да постигаме видими резултати. Доказахме, че можем да носим отговорност. Нашата рецепта за успех е "Работа, работа, работа". Това и обещаваме на избирателите. Заедно с коалиционните ни партньори от СДС имаме програма с ясни цели и приоритети", обясни д-р Даниела Дариткова.

Тя подчерта, че председателят на партията - премиерът Бойко Борисов, също ще бъде водач на листа. Като невъзможни партньори от коалицията ГЕРБ/СДС посочиха БСП и "Атака".

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Пр
    Продев
    9 -9
    10:31, 17 фев 2021
    За изминалите години доказахме как се краде и се унищожава държавността във всяка една сфера.Имайте ни доверие,ние мислим за вас.След още 4год. в България трябва да останат към 4 млн.население - нашите основни избиратели,които се размножават по план и ние държавата администрация.Как ще загубим и кога?
  • 2
    3,
    3,14
    2 0
    16:07, 17 фев 2021
    Те и подписите им са фалшиви,като управлението!
  • 3
    СД
    С Д С
    1 0
    16:44, 17 фев 2021
    Създадени от Държавна Сигурност. Георги Марков, Александър Йорданов и вся асталная сволоч.
Последни новини