Кметът Грудев поздрави военнослужещите от ВФ 24490 по повод тройния им празник

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев поздрави военнослужещите във Военно формирование 24490 по повод техния троен празник - Деня на Ракетните войски и Артилерията на Българската армия, 93 години от създаването на Четвърти артилерийски полк в Асеновград и 108 години от Одринската епопея и овладяването на Одринската крепост:                                                                                                                                                                                                                      

"Уважаеми полковник Мишев,

Уважаеми военнослужещи от 4-ти Артилерийски полк,

Приемете най-сърдечните ми поздравления по повод днешния троен празник за Вас, военнослужещите - Деня на Ракетните войски и Артилерията на Българската армия, 93 години от създаването на Четвърти артилерийски полк в Асеновград и 108 години от Одринската епопея и овладяването на Одринската крепост.

В този ден скланяме глава, за да се поклоним пред подвига на нашите предци - на всички онези смели мъже и жени, прославили по света българския боен дух и утвърдили в международен аспект достойнството на България.

Искам да изкажа дълбоката си благодарност към всички военнослужещи от Асеновград за съпричастността и подкрепата при всяко едно събитие в града - било то празнично или тягостно.

Убеден съм, че подготовката, която придобивате тук, във Военно формирование 24490, е отлична и искам да заявя гордо, че ние разчитаме на Вас.

Днешният ден е още един повод да засвидетелстваме нашата признателност за вашата всеотдайност.

Надявам се, че ползотворното сътрудничество между община Асеновград и Военно формирование 24490 ще продължи дълги години напред.

Желая здраве, просперитет и благополучие на вас и семействата ви и много реализирани професионални успехи в службата".

С уважение:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград    

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини