Искри още в първата неформална сбирка на депутати - Ненков и Капон с остри реплики

Искри са прехвърчали още в първия ден на събиране на новите депутати. По-рано днес политическите партии излъчиха представители, за да коментират как ще протече първият ден в парламента - на 15 април.

Мария Капон от "Има такъв народ" и Александър Ненков от ГЕРБ са си разменили остри реплики, а след това Ненков продължи и с коментар във Фейсбук.

На сбирката Капон настоявала депутатите от ГЕРБ да бъдат настанени само в задните редици на пленарната зала, без близък достъп до трибуната и президиума.

На това Алексанър Ненков се възпротивил и нарекъл идеята "репресивна" спрямо най-голямата парламентарно представена партия.

Последвала реплика на Капон: "Това е само началото, свиквайте, ще видите какво ви чака!"

По-късно пред bTV Капон говори за скандала и каза, че не познава Ненков.

Той пък й отговори с пост в социалните мрежи.

"Преди малко една госпожа казала по телевизора, че не ме познава... Познаваме се, госпожо, познаваме се! От опашката пред кабинета на Бойко Борисов", написа депутатът от ГЕРБ.

"И да напомня още нещо - придружаваше Ви още един борец с "мутрите". @Мария Капон, опаковката Ви е по-важна от съдържанието", споделя още Ненков.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бо
    Боклуци
    3 0
    09:10, 14 апр 2021
    Боклуци!
  • 2
    Да
    Дамян
    0 0
    19:45, 14 апр 2021
    Тази свинкя успя да се намърда в парламента и сега трябва да грухти за благодарност.И е права да е свободен първия ред, тя не може да се събере на един стол,дори на два.
Последни новини