Кога ще видим втория сезон на The Witcher

Още преди излизането си в края на 2019 г. очакванията към The Witcher бяха големи. Толкова големи, че се чуваха предположения, че може да бъде следващия Game of Thrones.

Е, поне засега не може да се похвали с популярността на сериала на HBO, но пък това може да се промени със следващите сезони. Вторият трябваше да видим в края на миналата година, но пандемията обърка плановете.

Снимките бяха прекъсвани на няколко пъти, като Хенри Кавил дори успя да се контузи. След всички трудности обаче най-после преди няколко седмици снимачния процес завърши и сега всичко остава в ръцете на екипа по пост продукция.

Голямата въпросителна обаче е кога ще видим най-после втория сезон. И за щастие получаваме добри новини от Тед Сарандос - един от изпълнителните директори на Netflix. В разговор с инвеститорите Сарандос е казал, че The Witcher ще бъде пуснат през четвъртото тримесечие на 2021 г., пише Screen Rant.

Това означава, че в периода от октомври до декември сезонът трябва да бъде пуснат в Netflix. И това е чудесна новина, защото означава, че чакането няма да бъде безкрайно, но пък със сигурност ще станат около две години, откакто първият сезон беше пуснат.

Това означава, че ще трябва да се гледа наново, но такъв е животът по време на пандемия. Ние лично смятаме, че вторият сезон на The Witcher ще бъде пуснат през декември, както се случи и с първия.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини