"Възраждане" не се отказва от протеста на 23 февруари

Правителството заговори за отпадане на зеления сертификат, но протест на 23 февруари ще има, заявяват от "Възраждане" в позиция, разпространена от пресцентъра на партията. 

"Днес имаме победа на нормалността. Това, за което ние от "Възраждане" се борим вече две години и за което неведнъж бяхме критикувани, е факт. Правителството решава да отмени поетапно дискриминационните мерки, наложени поради COVID-19. С това показва, че може да работи само по един начин, чрез натиск", се казва в позицията.

От партията приветстват решението на правителството, но посочват, че сроковете са незадоволителни, че запазването на маските и тестването на учениците е неприемливо.

"След като мерките отпадат, какво става с бюджета? Искаме незабавно преразглеждане на бюджета в частта му, която засяга ковид мерките. Изключително важно е бюджетът на държавата да бъде разпределен ефективно, за да се намали дефицита",  заявяват още от партията.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    00
    007
    1 -1
    15:20, 22 фев 2022
    Има доста човекоподобни за Белене!
  • 2
    1
    1
    2 -1
    15:32, 22 фев 2022
    Хайде Възраждане! Да изринем това нефункциониращо правителство. Докато не са заробили България.
    • 3,
      3,14
      2 0
      15:49, 22 фев 2022
      И най-тъпите разбраха,че Възраждане са сателит на Герб!При падане на правителството и нови избори,Копейкин ще е аут от Народното събрание!Ако махне скоро Каскета,вилата му ще излезе през носа и ще бъде съден до дупка,заради мръсотиите,които сътвори за два месеца!
Последни новини